• Få indflydelse på fritidslivet i Greve Kommune

  Lige nu er der valg til kommunens fritidsråd, og hvis du er med i en fritidsforening eller et selvorganiseret initiativ kan du stille op.Valget er den 16. december 2021 kl. 17 i Greve Borgerhus. Du kan både komme for at stille op og for at stemme på en af dem, der stiller op.

  Læs mere her
  Oprettet: 03.12.2021
 • Medlemstal

  Det er tid til at indberette medlemstal. Foreninger skal registrere deres medlemsoplysninger i det Centrale Forenings Register (CFR). Medlemstal for 2021 skal registreres i perioden den 1. december til den 31. december 2021. Medlemstal registreres digitalt på www.medlemstal.dk, hvor der også findes en vejledning.

  Indberetning af medlemstal danner grundlag for udbetaling af medlemstilskud i kommende år. Medlemsregistreringen er en forudsætning for at få udbetalt medlemstilskud fra Greve Kommune. Udbetaling af medlemstilskud sker jævnfør Greveordningen senest den 1. maj 2022.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 01.12.2021
 • Anbefalinger til smitteforebyggende tiltag

  Regeringen har sammen med idræts- og foreningslivet udarbejdet anbefalinger til børn og unge i idræts- og foreningslivet i områder med høj smitte. I tillæg til disse anbefalinger ligger vi os også op af anbefalingerne på institutions- og skoleområdet. 

   

  Læs mere om coronapas og gældende retningslinjer og anbefalinger
  Oprettet: 29.11.2021
 • Bliv en del af Nordens største spejderlejr i din baghave

  Bliv en del af Nordens største spejderlejr i din baghave

   

  40.000 børn og unge vil den 23. – 31. juli 2022 slå lejr i Hedeland Naturpark, og det bliver en tid med masser af sjove og spændende aktiviteter, blandt andet med søspejdaktiviteter i @Greve Marina. I kan som privatperson, forening og sammen med andre foreningsmedlemmer  blive frivillige ved lejren.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 24.11.2021
 • Invitation til markedsdialog

  Hvordan bliver Café Langsiden den bedste café at drive?

  Greve Kommune inviterer relevante aktører til markedsdialog forud for udbud af driften af Café Langsiden ved Greve idrætscenter. Hvordan bliver cafeen interessant at forpagte? Hvilke parametre er vigtige? Pris, åbningstid, faciliteter, samspil med foreninger, mulighed for private selskaber eller noget helt andet?

  Markedsdialogen har til formål at optimere den fremtidige forpagtningskontrakt, så den er attraktiv for både forpagter, brugere af idrætscentret, borgere og Greve Kommune.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 23.11.2021
 • Husk lige cyklen...

  Oprettet: 15.11.2021
 • Corona - tiltag for at mindske smittespredningen

  Fra og med torsdag den 11. november 2021 kategoriseres corona igen som en samfundskritisk sygdom i Danmark. I Greve Kommune er vi ekstra hårdt ramt af coronasmitte i øjeblikket – vores samlede incidens som kommune er kommet over 500, og Greve Kommune er nu i det vi kalder RØD ZONE. 

  Vi har brug for at begrænse smitten, og da aktiviteter i foreningslivet netop blander folk på kryds og tværs af skoler og klasser, opfordrer Greve Kommune jer i de enkelte foreninger til ekstra bevågenhed om dette forhold. Som foreninger kan I medvirke til at stoppe stigningen i smittetilfælde, så vi forhåbentlig kan holde gang i foreningsaktiviteterne hen over vinteren.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 12.11.2021
 • Tag cyklen tirsdag

  Den 16. november er der kommunalvalg. Der vil derfor være tryk på parkeringspladserne på følgende faciliteter:

  Greve Idrætscenter
  Karlslunde Idrætscenter
  Tune Hallerne
  Arenaskolen
  Mosedeskolen

  Vi opfordrer derfor til, at alle tager cyklen til fritidsaktiviteter på disse faciliteter.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 12.11.2021
 • Hvordan skal der fejres Sankt Hans i Greve Kommune?

  Hvordan kan I som forening bidrage til en ny og festlig fejring af Sankt Hans i Greve Kommune?

  Kom og deltag i en åben drøftelse af fremtidig fejring af Sankt Hans.

  Onsdag den 24. november 2021, kl. 16.30 i Greve Borgerhus.

  Se invitation

   

  Læs mere her
  Oprettet: 27.10.2021
 • Idrætspuljen og Fritidspuljen er åben!

  Kære foreninger og selvorganiserede grupper.

  Puljerne i Greve Kommune er åben med ansøgningsfrist d. 31. oktober 2021.

  Så har I en god idé til hvordan I fastholder unge, aktiverer flere aldersgrupper, tiltrækker nye målgrupper eller fylder eksisterende hold op, så er det nu I kan ansøge om midler. Der er mange muligheder i Greve Kommunes puljer.

  Hvis I er i tvivl om ansøgningsproces eller puljekriterier, så kontakt os i sekretariatet. Vi er klar til at vejlede jer.

  Login og ansøg her på Aktiv i Greve under Puljer og tilskud.

  Læs mere her
  Oprettet: 20.10.2021
 • Træner-, leder-, lærerkurser

  Til Folkeoplysende Foreninger i Greve Kommune

  Der kan nu ansøges om tilskud til træner-, leder- og lærerkurser for kurser afholdt i perioden den 1. november 2020 til den 31. oktober 2021.

  Formålet med tilskud til træner-, leder- og lærerkurser er, at uddanne velkvalificerede trænere, ledere og lærere i folkeoplysende foreninger.

  Der søges via www.aktivigreve.dk. Deadline for ansøgning er den 15. november 2021.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 05.10.2021
 • Åben drop-in rådgivning

  IFS holder åben rådgivning uden forudgående aftale mandage kl. 16-18 i Greve Borgerhus på 1. sal, Greveager 9, 2670 Greve. Indgang til højre i bygningen ved FrivilligCenter Greve og op ad trappen. Første mandag er den 27. september.

  Alle er som sædvanlig velkommen til at kontakte os per telefon eller mail for ad-hoc rådgivning, sparring eller foreningsbesøg.

  Find kontaktoplysninger.

  Vi ser frem til at møde jer 😀

   

  Læs mere her
  Oprettet: 22.09.2021
 • BROEN Greve hjælper udsatte børn og unge med kontingentstøtte og udstyr

  Har du kendskab til børn eller unge i din forening, hvis forældre har svært ved at betale kontingent? Så er der hjælp at hente i den lokale afdeling af BROEN.

  Som træner, formand eller kasserer i en forening kan du søge kontingentstøtte og støtte til udstyr til børn, som du ved kommer fra et hjem med en presset økonomi. Link til ansøgningsskema.

   

  Læs mere om kriterier for støtte
  Oprettet: 21.09.2021
 • Hvordan går det i jeres forening?

  Det er ingen hemmelighed, at alle foreninger havde vanskelige vilkår under Corona-nedlukningerne. Udfordringerne var mange og svarene dyre, når aktiviteter og fællesskaber måtte aflyses og retningslinjerne hele tiden ændrede sig. Alligevel fandt rigtig mange foreninger en god vej gennem og ud af den svære tid.

  Vi vil I Idræts- og Fritidssekretariatet gerne høre, hvordan det går i jeres forening? Er i kommet godt i gang med sæson 21/22? Oplever I udfordringer eller barrierer på bagkant af Corona og har I brug for rådgivning, så står vi til rådighed. Vi kommer også gerne på besøg ude hos jer. Kontakt Christine på mail: christine@ifs-greve.dk eller tlf. 24 91 01 41.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 10.09.2021
 • Corona - hvad gør vi ved smittetilfælde i foreningen?

  Fra den 10. september 2021 kategoriseres Covid-19 ikke længere som en samfundskritisk sygdom i Danmark. Det betyder blandt andet, at restriktioner om coronapas, forsamlingsforbud, arealkrav og mundbind i foreningslivet er passé.

  Men hvad skal vi egentlig gøre, hvis vi oplever et smittetilfælde i foreningen?

   

  Læs mere her
  Oprettet: 10.09.2021
 • Areal- og afstandskrav fjernes

  Med de seneste lempelser er der fra den 14. august 2021 kun få tilbageværende restriktioner for kultur-, idræts- og foreningslivet. Areal- og afstandskrav er fjernet, og tilbageværende restriktioner gælder primært større arrangementer med siddende og stående publikum samt motionsevents. Der er dog også fortsat krav om coronapas i træningscentre for voksne over 18 år. Kontrollen kan udføres ved daglig stikprøvekontrol.

  Læs mere her
  Oprettet: 17.08.2021
 • Retningslinjer for idræts- og fritidsaktiviteter samt sommeraktiviteter

  Kulturministeriet har 1. juli 2021 udsendt nye retningslinjer for idræts- og fritidsaktiviteter. Se dem her.

  Der er ligeledes udsendt nye retningslinjer for afholdelse af sommeraktiviteter. Se dem her

  Læs mere her
  Oprettet: 05.07.2021
 • God sommer

  Sommeren venter rundt om hjørnet. Herfra skal lyde et ønske om en skøn sommer fyldt med højt humør og gode oplevelser.

  I Kultur og Fritid kan vi kontaktes på kulturogfritid@greve.dk. I uge 29 er vi dog uden bemanding. Vi vil svare på alle henvendelser hurtigst muligt. 

  Læs mere her
  Oprettet: 02.07.2021
 • Retningslinjer for sommerferieaktiviteter

  Kulturministeriet har netop udsendt retningslinjer for afholdelse af sommerferieaktiviteter. Se dem her.

  Følg også med på vores coronaside, hvor vi løbende opdaterer retningslinjer for foreningslivet.  

   

  Læs mere her
  Oprettet: 14.06.2021
 • Genåbning af foreningsliv den 21. maj 2021

  Fra i dag fredag den 21. maj er der kommet opdaterede retningslinjer for foreningslivet fra Kulturministeriet. De er nemmere at navigere i, da der nu åbnes for al indendørs idræts- og fritidsaktiviteter for alle aldersgrupper. Der gælder fortsat en række restriktioner, herunder afstand, brug af mundbind, arealkrav, coronapas, forsamlingsloft med mere. Det er vigtigt, at vi fortsat har blik for en forsvarlig genåbning, og at hver enkelt forening fortsat tager ansvar for, at genåbningen sker på en måde, hvor smittespredningen begrænses mest muligt.

  Læs mere om hovedpunkterne i genåbningen i denne nyhed.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 21.05.2021
 • Webinar om Coronapas-app

  Kulturministeriet inviterer sammen med Digitaliseringsstyrelsen til webinar i morgen torsdag den 20. maj 2021 kl. 10.00 om udformningen og håndteringen af den nye Coronapas-app.

  App’en vil være et supplement til de eksisterende pas på MinSundhed og de fysiske pas der kan udskrive.

  Webinaret vurderes at kunne være relevant for alle der skal kontrollere Coronapas enten ved indgang eller i forbindelse med stikprøver.

  Nedenfor link til webinaret:

  Webinar om Coronapas | Digitaliseringsstyrelsen (livestorm.co)

   

  Læs mere her
  Oprettet: 19.05.2021
 • Genåbning af kultur-, idræts- og fritidsområdet per 21. maj 2021

  I følge aftale om udmøntning af genåbning per 21. maj 2021 kan vi forvente en række lempelser på kultur-, idræts- og fritidsområdet, når vi går weekenden i møde.

  Vi afventer fortsat konkrete retningslinjer, og vi giver en melding, så snart vi modtager dem. Læs mere om hvad vi kan forvente i denne nyhed.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 19.05.2021
 • Fem puljer til genstart af kultur- og idrætsliv åbner i dag

  Fem genstartspuljer på i alt 37,5 mio. kr. til kultur- og idrætslivet åbner for ansøgninger onsdag den 19. maj kl. 15.00. Genstartspuljerne skal understøtte genåbningen af kultur- og idrætslivet gennem aktiviteter og udvikling af nye formater i det offentlige rum. Puljerne kan søges af forskellige aktører. 

   

  Læs mere her
  Oprettet: 19.05.2021
 • Kommuneundersøgelse til at målrette arbejdet med idrætten i Danmark

  DIF og DGI sender i dag, den 17. maj, en mail til alle formænd for deres medlemsforeninger i hele landet. Mailen indeholder et link til besvarelse af den store kommuneundersøgelse, som er landsdækkende. Undersøgelsen bruger forbundene til at målrette deres arbejde med idrætten i Danmark. Her i Greve Kommune kan vi bruge undersøgelsen som afsæt for det videre arbejde med attraktive idrætsmiljøer for alle aldre, målgrupper og niveauer.

  Vi opfordrer alle formænd til at tjekke indbakken og besvare spørgeskemaet, så vi kan se, hvad der rør sig på idrætsområdet i Greve.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 17.05.2021
 • Flere penge til aktiviteter hen over sommeren

  Nu kan foreninger søge om penge til flere aktiviteter hen over sommeren. Byrådet besluttede den 26. april 2021 at Kultur og Fritid kan begynde at planlægge sommerferieaktiviteter til en værdi af 250.000 kr. Aktiviteterne skal understøtte idræts- og fritidslivet i Greve Kommune.

  Tak til de af Jer der deltog i det åbne dialogmøde på Teams den 6. maj. I gav nogle gode input og forslag til, hvordan puljen kan skabe mest værdi for idræts- og fritidslivet i Greve Kommune. På mødet kom der blandt andet ideer om fælles initiativer på tværs af foreninger, hvor børn og unge kan afprøve forskellige aktiviteter og opleve fællesskab. Der var også ønske om at etablere flere initiativer, der lægger i forlængelse af nuværende sommerferieaktivitetsprogram.

   

  Læs mere om hvordan puljen udmøntes her
  Oprettet: 12.05.2021
 • Opfølgning på genåbning

  Der er de seneste dage kommet svar på en række spørgsmål fra Kulturministeriet vedr. genåbningen den 6. maj. Vi opsummerer kort i denne nyhed.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 11.05.2021
 • Yderligere genåbning af foreningsliv den 6. maj 2021

  Vi glæder os over, at Danmark nu kan åbne endnu mere op, så vi kan få yderligere gang i foreningsaktiviteterne. Retningslinjerne for indendørs idræt er nu kommet, og det gælder om at holde tungen lige i munden, når man trevler dem igennem. I denne nyhed har vi lavet et udpluk af retningslinjerne.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 06.05.2021
 • Greve svømmehal åbner lørdag den 8. maj

  Greve Svømmehal genåbner for offentlige gæster lørdag den 8. maj 2021.

  Der vil dog fortsat være restriktioner i forhold til antal gæster med mere, ligesom der skal forevises coronapas i henhold til gældende regler ved indgang til hallen.

  Læs mere mere på svømmehallens hjemmeside

   

  Læs mere her
  Oprettet: 06.05.2021
 • Vi afventer retningslinjer...

  Vi afventer i spænding retningslinjerne fra Kulturministeriet vedr. yderligere genåbning. Vi opdaterer denne nyhed og sender mail til alle foreninger, så snart retningslinjerne foreligger.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 05.05.2021
 • P-plads ved GIC afspærret i weekenden

  P-pladsen på højre side ved GIC er afspærret fra torsdag den 29. april om aftenen kl. 23 til mandag den 3. maj om morgenen.

  Afspærringen skyldes gaderæs på arealet i sidste weekend. Center for Teknik og Miljø er i dialog med Politiet.

  Vi håber ikke, det vil være til for meget gene for brugerne af Greve Idrætscenter, og vi opfordrer til, at dem der har muligheden for det, kan benytte cyklen i denne weekend.

  Læs mere her
  Oprettet: 29.04.2021
 • Invitation til dialogmøde den 6. maj om ekstra sommerferieaktiviteter (online)

  Byrådet besluttede den 26. april 2021 at afsætte 250.000 kr. til ekstra sommerferieaktiviteter i 2021, der skal understøtte idræts- og fritidslivet i Greve Kommune.

  Derfor vil vi gerne invitere alle foreninger til et online møde den 6. maj kl. 17, hvor vi sammen kan idéudvikle. Kom med gode forslag til, hvordan pengene kan gøre mest mulig gavn for alle.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 29.04.2021
 • Tjek af coronapas

  Der er krav om coronapas for personer på 70 år og derover ved deltagelse i indendørs idræt. Men hvordan foregår det i praksis, og hvem har ansvaret?

   

  Læs mere her
  Oprettet: 23.04.2021
 • Delvis genåbning af indendørs foreningsliv

  Onsdag den 21. april 2021 kan vi igen få gang i hjulene under det indendørs foreningsliv. Det er dog ikke alle lokaler, der åbner, og der vil kun være adgang for udvalgte aldersgrupper. Læs mere om retningslinjer og forhold for genåbningen i denne nyhed. 

   

  Læs mere her
  Oprettet: 16.04.2021
 • Lukning af kunstgræsbaner grundet renovering

  Bemærk, tidsplanen er blevet opdateret.

  Kunstgræsbanerne i Greve skal renoveres. Det betyder, at banerne er helt lukket for aktiviteter i følgende perioder:

  Greve gl bane er lukket fra mandag den 26. april til og med fredag den 11. juni (evt. til og med den 18. juni)

  Greve ny bane er lukket fra mandag den 31. maj til og med fredag den 11. juni

  Hundige er lukket fra mandag den 31. maj til og med fredag den 11. juni

  Karlslunde er lukket fra torsdag den 29. april til og med onsdag den 19. maj

  Tune er lukket fra mandag den 17. maj til og med onsdag den 2. juni

   

  Læs mere her
  Oprettet: 12.04.2021
 • Græsbaner - forventes åbnet den 19. april 2021

  Græsbanerne forventes åbnet fra mandag den 19. april 2021. Følg med her på siden for opdateringer.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 12.04.2021
 • Jubiii – nu må vi være 50

  Fra mandag den 22. marts 2021 må der være 50 deltagere ved udendørs foreningsaktiviteter mod tidligere 25.

  Vi glæder os over, at hverdagen stille og roligt vender tilbage i foreningslivet. I de opdaterede retningslinjer er der fortsat lukket for ophold i klubhuse, foreningslokaler, idrætshaller og lignende. Vi opfordrer fortsat til omklædning hjemmefra, og alle badefaciliteter er lukkede.

  Retningslinjerne giver dog mulighed for kortvarigt ophold i  omklædningsrum og depotlokaler. Det betyder, at foreningerne kan hente udstyr med mere i depotlokalerne. Det betyder for eksempel også, at man kan benytte sig af kortvarig omklædning indendørs, men at øvrig ophold som for eksempel taktikmøder og lignende ikke er tilladt. 

  Husk altid at aftale adgang med teknisk service eller ledelsen af den pågældende facilitet, da det skal sikres, at øvrige corona retningslinjer fortsat kan overholdes.

  Læs de opdaterede retningslinjer fra Kulturministeriet her.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 19.03.2021
 • Sommerferieaktiviteter 2021 og foreningsaktiviteter på skolerne i sommerferien

  I sommeren 2021 vil vi igen tilbyde børn og unge i Greve Kommune sommerferieaktiviteter. Derfor kan I nu blive en del af kommunens samlede program for sommerferieaktiviteter i uge 26-31 og eventuelt søge om underskudsgaranti.

  Læs mere om rammer, erfaringer, frister og ansøgning her.

  Ansøgning foregår ved at udfylde og indsende dette skema til kulturogfritid@greve.dk.

  Der er ansøgningsfrist den 7. april 2021.

   

  Læs mere om øvrige foreningsaktiviteter på skolerne i sommerferien
  Oprettet: 03.03.2021
 • Frist for ansøgning om særarrangementer den 1. april 2021

  Foreninger der planlægger at afvikle særarrangementer i sæson 2021/2022 bedes udfylde og fremsende dette skema til kulturogfritid@greve.dk. Frist for ansøgning er den 1. april 2021.

  Særarrangementer defineres som større enkeltstående arrangementer med mange deltagere og/eller bred publikumsinteresse. Ligeledes defineres officielle turneringskampe og officielle mesterskaber som særarrangementer. For nærmere definition af særarrangementer henvises til Retningslinjer for udlån af lokaler og udendørsanlæg.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 03.03.2021
 • Delvis genåbning af foreningslivet – udendørs aktiviteter grupper op til 25 personer

  Dette indlæg skal ses i forlængelse af, at myndighederne har meldt ud, at udendørs idræts- og foreningsliv kan genoptages fra mandag den 1. marts 2021.

  Det er vi naturligvis glade for i Greve Kommune. Vi glæder os til at se alle foreningerne komme i gang – både for de sociale fællesskaber og for folkesundheden.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 26.02.2021
 • Er Jeres forening konkurstruet grundet Covid-19?

  Greve Kommune har besluttet at afsætte penge til en kommunal Corona-støttepulje. Puljen kan ansøges af alle godkendte folkeoplysende idræts- og fritidsforeninger, som er konkurstruet grundet nedlukningen af foreningslivet i 2020/2021.  
  Læse mere om kriterierne for puljen, klik her.
  Bemærk at deadline er den 1. april 2021. 
  Hvis din forening ønsker at ansøge puljen, så anbefaler vi, at I tager kontakt til sekretariatsleder Morten Wagner Reynhard på tlf. 40 23 04 60.

  Læs mere her
  Oprettet: 09.02.2021
 • Aktiv i Greve er nede fredag den 12. februar

  Foreningsportalen www.aktivigreve.dk skal opdateres, og derfor vil siden ikke virke fra fredag den 12. februar kl. 20.00 til lørdag den 13. ferbuar kl. 8.00.

  Læs mere her
  Oprettet: 08.02.2021
 • Husk deadline for genansøgning af sæsontider den 31. januar 2021

  Deadline for genansøgning af sæsontider nærmer sig. Der er deadline søndag den 31. januar 2021.

  Mange foreninger har allerede søgt. Husk, vi er klar til at hjælpe, hvis der er behov for det. Skriv til booking@greve.dk med spørgsmål. Vi ringer Jer også gerne op, hvis vi kan hjælpe som telefonsupport.

  Find vejledning til genansøgning af sæsontider her.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 27.01.2021
 • Tiltag og status på coronasituationen

  Nedlukningen af samfundet er nu forlænget til og med den 7. februar 2021, og vi må desværre leve i uvished om, hvornår idræts- og foreningslivet åbner igen. 

  Kultur- og Fritidsudvalget har derfor besluttet en række tiltag, der vil understøtte foreninger og aftenskoler i 2021 med intentionen om at skabe stabilitet.

  Læs mere her
  Oprettet: 15.01.2021
 • Kun fem personer

  Forsamlingsforbuddet sænkes nu til fem personer. Derfor kan udendørs idræt og foreningsaktiviteter kun gennemføres med maksimalt fem deltagere.

  Følg med i de gældende retningslinjer fra jeres specialforbund og på https://coronasmitte.dk/nationale-tiltag/nationale-tiltag

  Restriktionerne er indtil videre gældende frem til den 17. januar 2021

  Pas på hinanden. Hold fast i Jeres engagement og hold ud.

  Læs mere her
  Oprettet: 05.01.2021
 • Vi må vente lidt endnu...

  Godt nytår!

  Her i 2021 må vi desværre vente lidt med at genoptage al indendørs idræts- og foreningsaktivitet.

  På baggrund af regeringens nyeste udmeldinger om Covid19-restriktioner er der frem til den 17. januar 2021 lukket ned for indendørs idræts- og foreningsaktivitet. Det gælder både på idrætscentre, i skolehaller, i klubhuse og i borgerhuse. Der er dog en undtagelse for professionel idræt.

  Udendørs idræt kan gennemføres med maksimalt ti deltagere. Foreningerne er selv ansvarlige for at tilrettelægge ud fra gældende retningslinjer fra specialforbund, ligesom i foråret. Omklædningsfaciliteter lukkes og kan ikke anvendes.

  Restriktionerne er indtil videre gældende frem til den 17. januar 2021.

  Læs mere på https://coronasmitte.dk/nationale-tiltag/nationale-tiltag

  Pas på hinanden. Hold fast i Jeres engagement og hold ud. Vi ser frem til at kunne genåbne idræts- og foreningslivet sammen med Jer i 2021.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 04.01.2021
 • Genansøgning af sæsontider - frist den 31. januar 2021

  Alle foreninger og institutioner skal genansøge deres tider for sæson 2021/2022. Alle tider skal genansøges for at sikre, at tiderne fortsat anvendes. 
  Vejledning til hvordan sæsontider genansøges findes her. Husk, at alle foreninger forud for ansøgning skal bekræfte, at de indhenter børneattest.

  Ansøgning til sæsonfordeling af lokaler åbner på www.aktivigreve.dk den 1. januar 2021. 
  Ansøgningsfristen er den 31. januar 2021.
   
   
  Læs mere her
  Oprettet: 20.12.2020
 • Nye Covid19 restriktioner fra den 9. december 2020

  På baggrund af regeringens nyeste udmeldinger om Covid19 restriktioner lukkes der fra og med onsdag den 9. december 2020 ned for al indendørs idræts- og foreningsaktivitet. Det gælder både på idrætscentre, i skolehaller, i klubhuse og i borgerhuse. Der er dog en undtagelse for professionel idræt.

  Udendørs idræt kan gennemføres med maksimalt ti deltagere. Foreningerne er selv ansvarlige for at tilrettelægge ud fra gældende retningslinjer fra specialforbund, ligesom i foråret. Omklædningsfaciliteter lukkes og kan ikke anvendes.

  Restriktionerne er indtil videre gældende frem til den 3. januar 2021.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 07.12.2020
 • Særlige vilkår for udbetaling af tilskud til folkeoplysende foreninger og aftenskoler i 2021

  Kultur- og Fritidsudvalget har på mødet den 18. november 2020 besluttet at tilskud til folkeoplysende foreninger og aftenskoler udbetales på baggrund af aktiviteter i 2019, men at ansøgning og indberetning af data fra foreningerne foregår som sædvanligt, da det er væsentligt at følge foreningernes udvikling under corona.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 24.11.2020
 • Opdaterede Retningslinjer

  Kulturministeriet opdaterer løbende retningslinjer for udendørs og indendørs idræt. I de seneste retningslinjer fra den 12. november er forståelsen af ”sektionering” ændret. Det indebærer, at det ikke længere er tilladt at sektionere et hold i grupper med samme træner. Man må fortsat gerne opdele et hold, hvis hver gruppe har egen træner.

  DGI, DIF og Firmaidrættens retningslinjer opdateres tilsvarende. Se de nyeste retningslinjer og nærmere information om blandt andet sektionering her.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 16.11.2020
 • Vi afventer nye Covid-19 retningslinjer for idræt og fritid

  Vi kender endnu ikke de specifikke retningslinjer for idræt- og fritidsområdet. Derfor anbefaler vi fortsat i Greve Kommune, at den enkelte forening følger de specifikke retningslinjer fra det relevante specialforbund. Vi forventer, at specialforbundene også reviderer deres retningslinjer, så hold jer fortsat orienteret dér i forhold til at planlægge og gennemføre de enkelte aktiviteter.

  Vi følger Kulturministeriets og specialforbundenes udmeldinger tæt, og vi vender tilbage til Jer så snart, der er kommet opdaterede retningslinjer på vores område.

  Vi henviser til ”nye tiltag mod Covid-19 på Kulturministeriets område”, hvor der findes en liste over svar på generelle spørgsmål.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 26.10.2020

Ældre indlæg ¿