topbanner=forside.jpg;

 • Vi afventer retningslinjer...

  Vi afventer i spænding retningslinjerne fra Kulturministeriet vedr. yderligere genåbning. Vi opdaterer denne nyhed og sender mail til alle foreninger, så snart retningslinjerne foreligger.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 05.05.2021
 • P-plads ved GIC afspærret i weekenden

  P-pladsen på højre side ved GIC er afspærret fra torsdag den 29. april om aftenen kl. 23 til mandag den 3. maj om morgenen.

  Afspærringen skyldes gaderæs på arealet i sidste weekend. Center for Teknik og Miljø er i dialog med Politiet.

  Vi håber ikke, det vil være til for meget gene for brugerne af Greve Idrætscenter, og vi opfordrer til, at dem der har muligheden for det, kan benytte cyklen i denne weekend.

  Læs mere her
  Oprettet: 29.04.2021
 • Invitation til dialogmøde den 6. maj om ekstra sommerferieaktiviteter (online)

  Byrådet besluttede den 26. april 2021 at afsætte 250.000 kr. til ekstra sommerferieaktiviteter i 2021, der skal understøtte idræts- og fritidslivet i Greve Kommune.

  Derfor vil vi gerne invitere alle foreninger til et online møde den 6. maj kl. 17, hvor vi sammen kan idéudvikle. Kom med gode forslag til, hvordan pengene kan gøre mest mulig gavn for alle.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 29.04.2021
 • Tjek af coronapas

  Der er krav om coronapas for personer på 70 år og derover ved deltagelse i indendørs idræt. Men hvordan foregår det i praksis, og hvem har ansvaret?

   

  Læs mere her
  Oprettet: 23.04.2021
 • Delvis genåbning af indendørs foreningsliv

  Onsdag den 21. april 2021 kan vi igen få gang i hjulene under det indendørs foreningsliv. Det er dog ikke alle lokaler, der åbner, og der vil kun være adgang for udvalgte aldersgrupper. Læs mere om retningslinjer og forhold for genåbningen i denne nyhed. 

   

  Læs mere her
  Oprettet: 16.04.2021