topbanner=forside.jpg;

 • Åben drop-in rådgivning

  IFS holder åben rådgivning uden forudgående aftale mandage kl. 16-18 i Greve Borgerhus på 1. sal, Greveager 9, 2670 Greve. Indgang til højre i bygningen ved FrivilligCenter Greve og op ad trappen. Første mandag er den 27. september.

  Alle er som sædvanlig velkommen til at kontakte os per telefon eller mail for ad-hoc rådgivning, sparring eller foreningsbesøg.

  Find kontaktoplysninger.

  Vi ser frem til at møde jer 😀

   

  Læs mere her
  Oprettet: 22.09.2021
 • BROEN Greve hjælper udsatte børn og unge med kontingentstøtte og udstyr

  Har du kendskab til børn eller unge i din forening, hvis forældre har svært ved at betale kontingent? Så er der hjælp at hente i den lokale afdeling af BROEN.

  Som træner, formand eller kasserer i en forening kan du søge kontingentstøtte og støtte til udstyr til børn, som du ved kommer fra et hjem med en presset økonomi. Link til ansøgningsskema.

   

  Læs mere om kriterier for støtte
  Oprettet: 21.09.2021
 • Hvordan går det i jeres forening?

  Det er ingen hemmelighed, at alle foreninger havde vanskelige vilkår under Corona-nedlukningerne. Udfordringerne var mange og svarene dyre, når aktiviteter og fællesskaber måtte aflyses og retningslinjerne hele tiden ændrede sig. Alligevel fandt rigtig mange foreninger en god vej gennem og ud af den svære tid.

  Vi vil I Idræts- og Fritidssekretariatet gerne høre, hvordan det går i jeres forening? Er i kommet godt i gang med sæson 21/22? Oplever I udfordringer eller barrierer på bagkant af Corona og har I brug for rådgivning, så står vi til rådighed. Vi kommer også gerne på besøg ude hos jer. Kontakt Christine på mail: christine@ifs-greve.dk eller tlf. 24 91 01 41.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 10.09.2021
 • Corona - hvad gør vi ved smittetilfælde i foreningen?

  Fra den 10. september 2021 kategoriseres Covid-19 ikke længere som en samfundskritisk sygdom i Danmark. Det betyder blandt andet, at restriktioner om coronapas, forsamlingsforbud, arealkrav og mundbind i foreningslivet er passé.

  Men hvad skal vi egentlig gøre, hvis vi oplever et smittetilfælde i foreningen?

   

  Læs mere her
  Oprettet: 10.09.2021
 • Areal- og afstandskrav fjernes

  Med de seneste lempelser er der fra den 14. august 2021 kun få tilbageværende restriktioner for kultur-, idræts- og foreningslivet. Areal- og afstandskrav er fjernet, og tilbageværende restriktioner gælder primært større arrangementer med siddende og stående publikum samt motionsevents. Der er dog også fortsat krav om coronapas i træningscentre for voksne over 18 år. Kontrollen kan udføres ved daglig stikprøvekontrol.

  Læs mere her
  Oprettet: 17.08.2021