topbanner=forside.jpg;

 • Idrætspuljen og Fritidspuljen er åben!

  Kære foreninger og selvorganiserede grupper.

  Puljerne i Greve Kommune er åben med ansøgningsfrist d. 31. oktober 2021.

  Så har I en god idé til hvordan I fastholder unge, aktiverer flere aldersgrupper, tiltrækker nye målgrupper eller fylder eksisterende hold op, så er det nu I kan ansøge om midler. Der er mange muligheder i Greve Kommunes puljer.

  Hvis I er i tvivl om ansøgningsproces eller puljekriterier, så kontakt os i sekretariatet. Vi er klar til at vejlede jer.

  Login og ansøg her på Aktiv i Greve under Puljer og tilskud.

  Læs mere her
  Oprettet: 20.10.2021
 • Træner-, leder-, lærerkurser

  Til Folkeoplysende Foreninger i Greve Kommune

  Der kan nu ansøges om tilskud til træner-, leder- og lærerkurser for kurser afholdt i perioden den 1. november 2020 til den 31. oktober 2021.

  Formålet med tilskud til træner-, leder- og lærerkurser er, at uddanne velkvalificerede trænere, ledere og lærere i folkeoplysende foreninger.

  Der søges via www.aktivigreve.dk. Deadline for ansøgning er den 15. november 2021.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 05.10.2021
 • Åben drop-in rådgivning

  IFS holder åben rådgivning uden forudgående aftale mandage kl. 16-18 i Greve Borgerhus på 1. sal, Greveager 9, 2670 Greve. Indgang til højre i bygningen ved FrivilligCenter Greve og op ad trappen. Første mandag er den 27. september.

  Alle er som sædvanlig velkommen til at kontakte os per telefon eller mail for ad-hoc rådgivning, sparring eller foreningsbesøg.

  Find kontaktoplysninger.

  Vi ser frem til at møde jer 😀

   

  Læs mere her
  Oprettet: 22.09.2021
 • BROEN Greve hjælper udsatte børn og unge med kontingentstøtte og udstyr

  Har du kendskab til børn eller unge i din forening, hvis forældre har svært ved at betale kontingent? Så er der hjælp at hente i den lokale afdeling af BROEN.

  Som træner, formand eller kasserer i en forening kan du søge kontingentstøtte og støtte til udstyr til børn, som du ved kommer fra et hjem med en presset økonomi. Link til ansøgningsskema.

   

  Læs mere om kriterier for støtte
  Oprettet: 21.09.2021
 • Hvordan går det i jeres forening?

  Det er ingen hemmelighed, at alle foreninger havde vanskelige vilkår under Corona-nedlukningerne. Udfordringerne var mange og svarene dyre, når aktiviteter og fællesskaber måtte aflyses og retningslinjerne hele tiden ændrede sig. Alligevel fandt rigtig mange foreninger en god vej gennem og ud af den svære tid.

  Vi vil I Idræts- og Fritidssekretariatet gerne høre, hvordan det går i jeres forening? Er i kommet godt i gang med sæson 21/22? Oplever I udfordringer eller barrierer på bagkant af Corona og har I brug for rådgivning, så står vi til rådighed. Vi kommer også gerne på besøg ude hos jer. Kontakt Christine på mail: christine@ifs-greve.dk eller tlf. 24 91 01 41.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 10.09.2021