topbanner=forside.jpg;

 • Få indflydelse på fritidslivet i Greve Kommune

  Lige nu er der valg til kommunens fritidsråd, og hvis du er med i en fritidsforening eller et selvorganiseret initiativ kan du stille op.Valget er den 16. december 2021 kl. 17 i Greve Borgerhus. Du kan både komme for at stille op og for at stemme på en af dem, der stiller op.

  Læs mere her
  Oprettet: 03.12.2021
 • Medlemstal

  Det er tid til at indberette medlemstal. Foreninger skal registrere deres medlemsoplysninger i det Centrale Forenings Register (CFR). Medlemstal for 2021 skal registreres i perioden den 1. december til den 31. december 2021. Medlemstal registreres digitalt på www.medlemstal.dk, hvor der også findes en vejledning.

  Indberetning af medlemstal danner grundlag for udbetaling af medlemstilskud i kommende år. Medlemsregistreringen er en forudsætning for at få udbetalt medlemstilskud fra Greve Kommune. Udbetaling af medlemstilskud sker jævnfør Greveordningen senest den 1. maj 2022.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 01.12.2021
 • Anbefalinger til smitteforebyggende tiltag

  Regeringen har sammen med idræts- og foreningslivet udarbejdet anbefalinger til børn og unge i idræts- og foreningslivet i områder med høj smitte. I tillæg til disse anbefalinger ligger vi os også op af anbefalingerne på institutions- og skoleområdet. 

   

  Læs mere om coronapas og gældende retningslinjer og anbefalinger
  Oprettet: 29.11.2021
 • Bliv en del af Nordens største spejderlejr i din baghave

  Bliv en del af Nordens største spejderlejr i din baghave

   

  40.000 børn og unge vil den 23. – 31. juli 2022 slå lejr i Hedeland Naturpark, og det bliver en tid med masser af sjove og spændende aktiviteter, blandt andet med søspejdaktiviteter i @Greve Marina. I kan som privatperson, forening og sammen med andre foreningsmedlemmer  blive frivillige ved lejren.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 24.11.2021
 • Invitation til markedsdialog

  Hvordan bliver Café Langsiden den bedste café at drive?

  Greve Kommune inviterer relevante aktører til markedsdialog forud for udbud af driften af Café Langsiden ved Greve idrætscenter. Hvordan bliver cafeen interessant at forpagte? Hvilke parametre er vigtige? Pris, åbningstid, faciliteter, samspil med foreninger, mulighed for private selskaber eller noget helt andet?

  Markedsdialogen har til formål at optimere den fremtidige forpagtningskontrakt, så den er attraktiv for både forpagter, brugere af idrætscentret, borgere og Greve Kommune.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 23.11.2021